Via de toetsing, terugkoppeling op de Versie-2 website van 4Draan.nl ben ik een poos geleden al op pad gegaan om de vormgeving, helderheid te verbeteren.

Via de ZSA training, en Succeswebsites heb ik me laten ondersteunen……   En wanneer je dit leest zijn de belangrijkste wijzigingen doorgevoerd!

Er is weer een ‘frisse’ website met input van een ervaren web-bouwer qua toepassen van elementen, vormgeving en technieken. Ook hebben er een paar communicatie-specialisten en vormgevers uit de persoonlijke kring hun idee gegeven over verbetering. Samen gaat dat vast helpen om meer verkeer te genereren en betere voorzieningen te kunnen aanbieden. Meer helderheid.

De vorige versie was nog op basis van een wat gedateerd WordPress-Thema, en de bijbehorende beperkingen. De nieuwe opbouw is ook via WordPress maar met een andere opbouw, functies, vormgeving, en meer consistente keuzen. En in dus een nieuwe stijl!

Ik had de V3 voor Juli ‘op de rol’ gezet, maar dat heeft ‘t net niet gehaald. Het is immers een soort eeuwige opdracht om nieuwe -consistente- informatie te delen.

Wanneer er nog bijzonderheden zijn, reageer dan -graag- via reactie of contactformulier.

Ik ben voorlopig weer blij dat er een goede basis is om verder op uit te bouwen.