OK 3…. httpS://4Draan.nl  v3 is er, het ‘Bord staat in de Etalage’ met het algemene verhaal van wat ik als IT Architect, IT Auditor kan betekenen voor Mid- en Grootbedrijf.

Het ING bedrijf heb ik inmiddels verlaten.
In 20018 is 4Draan in bedrijf als ‘fulltime’ zelfstandig ondernemer — met visie, missie, uitvoering.

Dat is dan een belangrijke stap, verantwoordelijkheid om de eigen agenda -succesvol- te vullen vanuit de diensten die ik via de 4Draan.nl website onder de aandacht breng.

In z’n algemeenheid dus “IT Management Advies”, of als “ICT Adviesbureau” en in detail heb ik er 4 specifieke stukjes ‘dienst aanbod’ in gehangen. Als voorbeeld voor mijn vakgebied moest ik er natuurlijk ook een ‘secure’ website van maken. Ik heb daarmee nu een A+ rating van Google voor beveiliging. Ik hoop dat ik binnenkort m’n eerste “eigen” opdracht voor een interessante bijdrage aan een uitdaging binnen een bedrijf kan aangaan.

De website heeft nog wel wat nader aandacht nodig gehad, en dat is ook de stap die ik ism de ZSA heb gedaan. Mid Juni 2018 had ik de opleiding afgerond, en mijzelf aangesloten bij een ZSA Focusgroep in Amsterdam.

Het ondernemerschap opent wel mogelijkheden, maar het is ook wel vreemd. Ik moet nu zélf op zoek naar opdrachtgevers …. want er is geen sales afdeling meer, of grote rij van initiatieven die op ondersteuning rekenen van ‘binnenuit het bedrijf’.

 

Zelf aan de slag dus, om beter ‘in de kijker’ te staan, met zinvolle bijdragen.
Er moeten nog flink wat artikelen geschreven worden….
Oh…. en ik zou het natuurlijk erg fijn vinden, als jij als netwerk-kennis ook mijn nieuwe bedrijf 4Draan.nl bij mogelijke afnemers onder de aandacht kunt brengen. “Standing on the shoulders of giants” bereiken we meer.

Laat me dan weten hoe ik zou kunnen bijdragen aan het oplossen van weer een nieuwe uitdaging.

Bedankt alvast..dat ik m’n specialiteiten bij goede partijen kan inzetten.

1 antwoord
  1. 4Draan
    4Draan zegt:

    Toets voor de reactie. Mogelijk komt de reactie eerst in een ‘moderator evaluatie’ status.
    Dat is dan natuurlijk om een filter aan te leggen voor mogelijk commercieel misbruik van deze bron.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *