Er zijn wat extra’s aan de site toe te voegen zodat er wat meer verkeer, interactie ontstaat. Omdat ik natuurlijk recent weer bezig ben geweest met cursus, en het bepalen van mijn positie in de markt, heb ik weer flink wat ideeën opgedaan. Ik heb dat verwerkt in een aardige ‘Desktop Accessoire’, een dobbelsteen met 8 kanten ofwel een ‘Octahedron’.

Dat bericht stond hier al n’s, maar met de nieuwe V3 huisstijl heb ik natuurlijk ook de Octahedron aangepast:

In mijn zakelijke situatie tot recent heb ik nooit ‘mezelf hoeven te verkopen’. Er was immers steeds een sales-omgeving, of een serie initiatieven binnen het bedrijf die graag mijn ‘diensten’ wilden afnemen.

Nu ik m’n bedrijf heb opgestart, zal ik ook extra aandacht moeten besteden aan het vinden en benaderen van potentiele afnemers voor mijn diensten. Dat kan direct, maar is véél effectiever wanneer dat via een van mijn contacten loopt.

Opdracht binnen mijn zakelijke coaching is dan ook om komende weken mijn contacten nog n’s na te lopen,  te bellen, en het netwerk verder uit te breiden.
Natuurlijk allemaal  bedankt vast, en mogelijk spreek ik je dan binnenkort om mijn activiteiten toe te lichten.
Ik spreek graag weer n’s met jou, en wellicht heb je nog suggesties hoe ik optimaal mijn kennis in kan zetten bij midden- en grootbedrijf.

Ook is het uitbreiden van de kring van contacten van groot belang. Indirect kan er zo een uitbreiding van de mogelijke ingangen bij bedrijven ontstaan.

Bij het opzetten van de website wordt aangegeven om op een aantal manieren aantrekkelijke content onder de aandacht te brengen. Welnu, het ‘weggeven’ van zo’n aardige mentale ‘reminder’ voor op het bureau is zo’n optie.

De Octahedron kan een belangrijke geheugensteun zijn voor de mentale positie, de onderwerpen en oplos-mogelijkheden in gesprekken.

…..  Bij deze

 

De bovenstaande afbeelding kun je afdrukken, uitknippen, en gebruiken …..
Neem voor een toelichting gerust even contact met mij op.

En, wanneer je nu een eigen variant wilt gaan maken vanuit een goede start……,
dan kan ik je natuurlijk ook een kopie van de powerpoint geven.

Vul in dat geval ook het contactformulier in, en ik stuur je de powerpoint…… en natuurlijk de vraag of wij naar de toekomst wat voor elkaar zouden kunnen gaan betekenen. Voor mij dus een gelegenheid om het zakelijke netwerk uit te breiden, en daarmee voor mijn doelgroep meer zichtbaarheid te creëren.    Bedankt alvast !!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *