Na een zeer ruime ervaring in vele industrie sectoren, werkomgevingen in internationaal verband heb ik in 2018 gekozen om mijn werk voort te willen zetten als zelfstandig professional. Een nieuwe reorganisatie in het bedrijf was daar ook een extra impuls voor.

Het ‘research’ deel van m’n bedrijf had ik al eerder uitgewerkt en gestart, ook omdat de inzet voor dat onderdeel niet goed qua mogelijkheden te ‘plannen’ was ….
Zowel ikzelf als mijn wederhelft Ineke zijn nu ZP’er. Het geeft ons de gelegenheid om een goede werken-leven balans te vinden en behouden. Samen bereiken we veel.

Zie in verder detail:  ‘mijn-verhaal’ .

Ik wil graag een blijvende bijdrage leveren aan belangrijke besluiten. Ik ben uitvinder en vooral probleem-oplosser. Door te doorgronden waar ‘de pijn zit’, kan ik daar op een originele manier een oplossing voor vinden. Vooral wanneer dat complex is, heb ik daar ook veel plezier in ….. ‘I love it when a plan comes together’.

Met het starten als Zelfstandig Professional laat ik me ondersteunen via training. Ik ben zeer ervaren aan de inhoudelijke kant, maar was tot voor kort steeds omgeven door een ‘sales’ afdeling of een ‘rij van wachtende aandachtspunten’ in de organisatie.
Het commerciële aspect , en het vinden van een goede marktbenadering is iets wat ik nu in ‘sneltreinvaart’ aan het opzetten ben.

 

2 antwoorden
  1. 4Draan
    4Draan zegt:

    Bij de introductie van V3, is er op 4Draan.nl al behoorlijk invulling gegeven aan de commerciële aspecten. De bekendheid en vooral toegang tot de markt, contactpersonen, netwerken, …… wordt steeds verder uitgewerkt.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *