De goede dingen doen…

Door als architect het overzicht, en de samenhang te beschrijven kunnen de unieke kenmerken voor een werkende/ bijdragende oplossing bewaard blijven. Door afleiding van een aantal principes (op Business-, Informatiebeheer-, Technisch-, en Service- nivo’s; ofwel de BITS) af te stemmen zijn over het gehele traject, en in samenspraak met de sponsor de Do en Don’t afwegingen bekend. Er kan een goed onderscheid gemaakt worden tussen hoofd- en bijzaken, terwijl de gewenste kern-functies een unieke bijdrage leveren.

De dienst RA is een goed startpunt om in kaart te brengen welke diensten, onder welke condities een bijdrage leveren.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *